Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@21:52:41 GMT

واکسیناسیون بیش از 70درصد اصناف

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۰۶۲۹

رئیس اتاق اصناف تهران بر ضرورت واکسیناسیون تمام واحدهای صنفی در تهران تاکید کرد و گفت: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اصناف در تهران واکسن کرونا تزریق کرده اند. ناطقان: قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به الزام اصناف به تزریق واکسن کرونا افزود: ۲۸۰ هزار واحد صنفی در تهران وجود دارند که باید همه صاحبان این واحدهای صنفی به تزریق هر دو واکسن کرونا اهتمام داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد: از زمان آغاز واکسیناسیون اصناف هر روز اعضای یک اتحادیه صنفی در تهران برای تزریق واکسن به دو مرکز تعیین شده فراخوان شدند و در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد اصناف در تهران واکسن دوز اول را تزریق کردند و تا موعد مقرر دوز دوم نیز تزریق خواهد شد.

نوده فراهانی، مسجد امام خمینی (ره) در بازار تهران و حسینیه بنی فاطمه پادگان ولیعصر را دو مرکز تزریق واکسن به اصناف اعلام کرد و افزود: این دو مرکز تزریق واکسن به صاحبان واحدهای صنفی را بر عهده دارد و همه واحدهای صنفی الزام دارند نسبت به تزریق واکسن خود اقدام کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: با برنامه ریزی های انجام شده برای تزریق واکسن به صاحبان واحدهای صنفی در تهران در این دو مرکز روزانه به طور متوسط به بیش از ۱۸۰۰ نفر رسید و هم اکنون اکثریت اصناف در تهران واکسن خود را دریافت کرده اند.

نوده فراهانی با بیان اینکه تا پایان مهرماه سال جاری همه واحدهای صنفی در تهران دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند، افزود: با توجه به اجرای برخی ضوابط و مقررات هرگونه خدمات مورد نیاز به اصناف منوط به واکسن زدن خواهد بود.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: اعضای حدود ۱۳۵ اتحادیه در تهران به خوبی تزریق واکسن خود را انجام داده اند و هرواحد صنفی واکسن نزده میتواند به این دو مرکز مراجعه کنند.

نوده فراهانی اظهار کرد: مسجد امام خمینی (ره) در بازار تهران در دسترس تمام بازاریان است و علاوه بر واحدهای صنفی کارکنان واحدهای و خانواده های آنها نیز در این ۲ مرکز می توانند واکسن خود را تزریق کنند.

بنا بر اتاق اصناف وی افزود: این دو مرکز با تمام امکانات مورد نیاز تجهیز شده است تا تمام واحدهای صنفی و کارکنان آنها در تهران با ثبت کد ملی خود بتوانند به سهولت واکسن مورد نیاز خود را تزریق کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه تا بهمن ماه سال جاری دوز دوم همه واحدهای صنفی باید تزریق شود افزود: اتاق اصناف تهران آمادگی دارد با همکاری سایر نهادهای ذیربط همچنان به تزریق دوز اول و دوم واکسن اعضای واحدهای صنفی را در تهران تزریق کند.

فراهانی یادآورشد: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی همه آحاد مردم، خانواده ها و تمام واحدهای صنفی در سطح کشور باید واکسن خود را تزریق کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران در پایان تاکید کرد: توصیه ما به تمام اعضای واحدهای صنفی این است که علاوه بر تزریق واکسن نسبت به رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری در واحدهای صنفی خود اقدام کنند تا این بیماری منحوس در کشورمان به طور کامل ریشه کن شود. منبع: ایسنا برچسب ها: واکسیناسیون ، اصناف تهران ، تزریق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واکسیناسیون اصناف تهران تزریق رئیس اتاق اصناف تهران واحدهای صنفی تزریق واکسن صنفی در تهران نوده فراهانی واکسن خود واکسن کرونا دو مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند