Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» از فردا آغاز می‌شود و قرار است، از ظرفیت‌ 22 اتوبوس، 22 ایستگاه مترو، 220 مسجد و 22 مرکز ثابت و ون برای واکسیناسیون استفاده شود.
علی نصیری، سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، از آغاز فازم دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» خبر داد و افزود: دومین فاز واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده اجتماعی از فردا آغاز می‌شود و به مدت 22 روز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه در فاز نخست پویش، واکسیناسیون 12 هزار نفر هدف‌گذاری شده بود، اما امروز بیش از 20 هزار نفر واکسینه شدند، گفت: اقدام شهرداری تهران در بخش ون‌ها بسیار موفقیت‌آمیز بود، اما درباره «شهر واکسن‌های» ثابت و خودرویی به دلیل اینکه شاید بیشتر شهروندان واکسینه شده بودند، استقبالی که پیش‌بینی می‌شد، رخ نداد.
به گفته سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، بر اساس بررسی‌ها و توصیه شهردار تهران 6 مرکز از 28 مرکزی که در حال فعالیت بود تعطیل شد و تعداد این مراکز به 22 مرکز رسید. در واقع هم اکنون 10 ون، 10 مرکز ثابت و 2 مرکز خودرویی واکسیناسیون در حال فعالیت هستند و ظرفیت به اندازه نیاز رسیده است.
نصیری از موفقیت تجربه ون‌ها در این پویش صحبت کرد و گفت: بر این اساس مقرر شد در فاز دوم، علاوه بر اینکه این ون‌ها دز اول و یا دوم واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده را انجام می‌دهد به سایر شهروندان هم از طریق سامانه 137 خدمت‌رسانی میکند. درواقع امکان درخواست واکسیناسیون کرونا در منزل برای اقشار خاص، توان‌یابان، سالمندان، ایثارگران و .... در مرکز تماس (میز خدمت) سرشماره 137 با قابلیت پشتیبانی 24 ساعته فراهم شده است که کادر پرستاری هم در ون‌ها برای اینکه آیا افراد متقاضی، واقعا نیاز به خدمات در منزل دارند، با خیر، حضور دارند.
جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری، از به کارگیری ظرفیت اتوبوسرانی در این پویش خبر داد و گفت: از فردا قرار است 22 اتوبوس در 22 منطقه شهرداری به عنوان «اتوبوس‌های زندگی» در ساعت‌های مشخص، کار واکسیناسیون انجام دهند. این اتوبوس‌ها دارای تجهیزات پزشکی و ارتباطی و برچسب‌های مشخص در بدنه هستند و تحت پویش «تهران دوباره جان میگیرد» فعالیت خواهند کرد.
به گفته نصیری؛ در فاز دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» به ظرفیت ایستگاه‌های مترو خدمت‌رسان در امر واکسیناسیون هم اضافه می‌شود و تعدادشان به 22 ایستگاه می‌رسد.
او گفت: همچنین قرار است در فاز دوم، از ظرفیت 220 مسجد پرحمعیت و شاخص در 22 منطقه تهران برای واکسیناسیون استفاده شود و در واقع ون‌های واکسیناسیون هر روز در یک مسجد مستقر می‌شود.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، درباره بازه سنی واکسیناسیون کودکان کار هم توضیح داد: واکسیناسیون کودکان کار که بازه سنی 6 تا 18 سال را دربرمی‌گیرد، بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود و همانند سایر کودکان واکسیناسیون آنان هم صورت می‌گیرد.
نصیری درباره شناسایی افراد آسیب‌دیده اجتماعی مانند کارتن‌خواب‌ها برای تزریق دز دوم هم بیان کرد: همه کارتن‌خواب‌ها بی‌هویت نیستند و حتی اگر کارت ملی ندارند، شناخته شده هستند، از طرف دیگر در پاتوق‌ها هم روش‌های شناسایی خاصی وجود دارد. اما در مجموع این شناسایی‌ها با کمک سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تهران دوباره جان مدیریت بحران فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها