Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد افشار روز شنبه در جمع خبرنگاران به آغاز طرح واکسیناسیون سیار کرونا ویژه شهروندان ساکن در مناطق محروم اشاره و خاطرنشان کرد: در این طرح با همکاری یگان های بهداشت و امداد ناجا و نیروهای داوطلب، تیم های ویژه با استفاده از آمبولانس با مراجعه به مناطق محروم  و پر تردد که دسترسی به پایگاه های بهداشت و درمان را ندارند نسبت به اجرای واکسیناسیون آنها اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در فاز دوم این طرح سالمندان و افراد معلول یا خانواده هایی که به هر دلیل مراجعه به مراکز برای آنان دشوار است واکسیناسیون کرونا انجام می شود، افزود: با اجرای این طرح، تمام شهروندان ساکن این منطقه که به هر دلیلی نمی توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، هر چه سریعتر در مقابل کرونا واکسینه می شوند.

شهردار منطقه ۲۰ تهران - شهرری اظهار داشت: طرح واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال نیز با همکاری وزارت بهداشت و اداره آموزش و پرورش در مدارس منتخب شهرری و همچنین واکسیناسیون اتباع خارجی در پایگاه های منطقه آغاز شده است.

این مسئول با بیان اینکه رائه خدمات به شهروندان در مراکز واکسیناسیون کرونا ادامه دارد، اظهار داشت: مراکز واکسیناسیون ثابت، خودرویی و سیار هوشمند کرونا در منطقه ۲۰ برای ارائه خدمات به شهروندان و حفظ سلامت جامعه فعال است.

وی با بیان اینکه این مراکز به منظور تسهیل انجام واکسیناسیون گروه های هدف در پایتخت راه‌اندازی شده‌است، افزود: سوله ورزشی وحدت اسلامی با استقرار پنج ایستگاه واکسینه و یک ایستگاه اورژانس و مجموعه ورزشی مدرس با استقرار هفت ایستگاه واکسینه و یک ایستگاه اورژانس از ۲۸ اردیبهشت ماه با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرری همه روزه و براساس گروه های سنی به شهروندان خدمات ارائه می کنند و بر اساس پیش بینی ستاد ملی کرونا همانند سایر نقاط کشور تا پابان آبان ماه طرح واکسیناسیون ادامه داشته باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: فعالیت مرکز خودرویی واقع در ضلع جنوبی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) از چهارم خرداد ماه آغاز شده و در حال حاضر به صورت شبانه روزی به شهروندان خدمات رسانی می کند،  در مراکز واکسیناسیون بعد از مراحل شناسایی و ثبت اطلاعات افراد، تزریق واکسن انجام و در مرحله بعد وضعیت دریافت کننده واکسن از سوی پزشکان حاضر کنترل و دستورالعملهای مورد نیاز ارائه می شود.

افشار با بیان اینکه در مراکز واکسیناسیون تجهیزات مورد نیاز برای خدمات رسانی به شهروندان فراهم شده است  و این مراکز همه‌روزه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب و با حدود ۱۰۰ نفر کادر درمان فعالیت می کنند ادامه داد: تا تاریخ ۱۶ مهر ماه تعداد ۲۴۷ هزار و ۳۹۳ نفر در این مراکز تحت واکسیناسیون کرونا قرار گرفته اند.

وی با اشاره به استقبال شهروندان از مرکز واکسیناسیون شهید مدرس و ایجاد ترافیک در این محل اعلام کرد: از سوی شهرداری منطقه ۲۰ قطعه زمینی برای پارکینگ خودروها در جنب ورزشگاه شهید مدرس اختصاص داده شد.

شهردار منطقه ۲۰ تهران - شهرری اضافه کرد: با عنایت به اجرای پویش جهادی واکسیناسیون و تسهیل امکان دسترسی شهروندان، افزایش زمان و سرعت واکسیناسیون، تراکم جمعیت مراجعه کننده کاهش یافته و این مهم تاثیر به سزائی در ارتقای امنیت روانی شهروندان داشته است.

افشار به اولویت بندی واکسیناسیون اقشار آسیب پذیر اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از ۵۰۰ نفر از پاکبانان، نیروهای خدمات شهری و فضای سبز  به عنوان یکی از گروه های آسیب پذیر زیرپوشش واکسیناسیون قرار گرفته اند و همچنین این طرح در مددسرای منطقه نیر اجرا شده است.

وی افزود: در راستای اجرای طرح واکسیناسیون کارکنان، تاکنون حدود ۶۰۰ نفر از کارکنان این منطقه هر ۲ دز واکسیناسیون را دریافت کرده اند.

منطقه ۲۰ (شهرری) جنوبی‌ترین منطقه شهری شهرداری تهران است و دارای پنج ناحیه داخل محدوده و ۲ ناحیه خارج محدوده و ۲۱ محله است.

برچسب‌ها شهرداری منطقه بیست تهران ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا مراکز واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا طرح واکسیناسیون منطقه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکزهوشمند
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز