Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین توکلی کجانی روز شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: فرایند تزریق واکسن به اتباع خارجی در شهرستان ری از ۲ هفته پیش آغاز شده و هم اکنون ۵۳ هزار و ۴۴۵ نفر از این افراد علیه بیماری کویید ۱۹ واکسینه شدند.

وی با بیان اینکه وضعیت کرونایی شهرستان ری در حال حاضر نارنجی رنگ است، خاطرنشان کرد: ۳۳ مرکز تجمیعی و جامع سلامت وظیفه واکسیناسیون مردم جنوب تهران را برعهده دارند که از این تعداد یک مرکز خودرویی و یک مرکز هم به صورت‌ شبانه روزی فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی تاکید کرد: مردم حتی پس از واکسیناسیون نیز باید حتما فاصله گذاری اجتماعی، رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک را در دستور کار خودشان قرار دهند.

وی در ادامه به حضور خود جوش و گسترده مردم در مراسم پیاده روی اربعین اشاره کرد و افزود: پایگاه های سلامت واقع در مسیر پیاده روی اربعین هفت هزار و ۲۰۹ نفر از زائران را واکسینه کردند.

توکلی اضافه کرد: موکب ها و ایستگاه های صلواتی در مسیر تردد زائران مقادیر زیادی مواد صد عفونی کننده و ماسک نیز در میان عاشقان اباعبدالله(ع) توزیع کردند.

این مسئول به استقرار تیم غربالگری کرونای شبکه بهداشت شهرستان ری در فرودگاه امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: تمامی مسافران ورودی به کشور در صورت نداشتن تست منفی کرونا ملزم به انجام تست پی سی ار هستند.

معاون استاندار تهران با بیان اینکه تست کرونا برای مسافران به صورت رایگان انجام می شود، یادآور شد: مردم باید نهایت همکاری را با حافظان سلامت داشته باشند تا شاهد اوج گیری مجدد کرونا نباشیم.

شهرستان ری با جمعیت در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها شهرستان ری اتباع خارجی طرح واکسیناسیون کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری اتباع خارجی طرح واکسیناسیون کرونا شهرستان ری اتباع خارجی طرح واکسیناسیون کرونا شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی

  غلامرضا باغ شیرین در نخستین نشست کمیسیون مقابله و ساماندهی اتباع خارجی با اشاره به الگوی آماری تردد، اسکان و اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز در استان بیان کرد: متأسفانه مجاورت مرزی با کشورهای مجاور شرقی به پدیده مهاجرت‌های انبوه و بی‌رویه به استان دامن زده و بسیاری از رسته‌های صنفی و فرصت‌های شغلی و معیشتی در استان را این گروه به خود اختصاص داده‌اند.
 
 وی افزود: از سوی دیگر به‌واسطه برخورداری این گروه از یارانه‌های پیدا و پنهان همچون ارزاق معیشتی یا حامل‌های انرژی، بار مضاعفی در حوزه بیت‌المال و منابع عمومی به کشور و به‌ویژه استان تحمیل می‌شود که این امر مانع دستیابی مناسب به اهداف و الگوهای توسعه بومی و درون‌زا می‌گردد.

 سرپرست مدیریت پیشگیری از وقوع جرم تصریح کرد: همچنین از آن‌جا که این استان، استان ممنوعه در حوزه سکونت اتباع خارجی تلقی می‌شود، طبعاً سکونت این گروه‌های اجتماعی نیز در استان ممنوع تلقی شده و این اسکان غیرمجاز عامل اصلی افزایش هزینه‌های اجاره‌بها منازل مسکونی و اماکن تجاری در شهرهای استان شده چرا که معمولاً این گروه‌ها منازل و واحدهای تجاری را با قیمت‌های بالاتر از عرف محله استیجار می‌کنند که این امر خود به افزایش عمومی هزینه‌های مرتبط با اجاره محل سکونت و یا واحد صنفی معطوف فعالیت اقتصادی منتج می‌گردد.

وی گفت: متأسفانه همچنان در طول نوار مرزی با بیش از هزار و ۵۰۰ کیلومتر در استان با کشورهای مجاور با کثرت خلأها و گذرهای مرزی غیرمجاز مواجهیم که این امر به افزایش آمار ورود اتباع خارجی غیرمجاز انجامیده و موجبات شکل‌گیری اقتصاد زیرزمینی در قالب، عبور دهندگان غیرمجاز اتباع خارجی به داخل استان را فراهم آورده است.
 
 باغ شیرین اذعان کرد: سیاست‌های کلان قوه قضاییه و سایر دستگاه‌های متولی در استان، تأکید بر طرد اتباع خارجی غیرمجاز، بالابردن هزینه‌های قانونی معطوف به کارفرمایان متخلف در استفاده از نیروی کار خارجی فاقد مجوز، تسریع در فرایندهای انسداد مرز، برخورد قاطع و بازدارنده با باندهای سازمان‌یافته عبور دهنده اتباع خارجی، سلب انتفاع از خوابگاه‌های سکونت یا حضور بین‌راهی اتباع خارجی و اتخاذ دیپلماسی‌های مرزی با کشورهای مجاور به‌منظور مدیریت توأمان نوار و جداره مرزی باهدف کاهش آمار و ورود اتباع خارجی غیرمجاز به استان است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: حسب سیاست‌های کلان شورای‌عالی امنیت ملی، مقرر است تا توقیف ۶ماهه خودروهای حامل اتباع خارجی غیرمجاز حتی‌المقدور در محورهای مواصلاتی جاده‌ای و بین‌شهری در نوبت اول ارتکاب جرم به‌عنوان مجازات تکمیلی عملیاتی شده تا از این طریق تا حد زیادی بتوان موج مهاجرت‌های انبوه و بی‌رویه دراین‌خصوص را ساماندهی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان