Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی نصیری، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برنامه طرح جامع مدیریت کرونا شهرداری تهران ۱۴۰ بند دارد که واکسیناسیون چند بند آن را شامل می‌شود که این بند‌ها اجرا شد.

او ادامه داد: این طرح ۳ محور کلی دارد که شامل خدمات پزشک درمانی، فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و خدمات و حمایت اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله اول شروع واکسیناسیون، ستاد کرونا استان تهران از آغاز یک پویش خبر داد که طبق این پویش تا ۱۰ مهر ماه افراد بالای ۱۸ سال واکسینه شوند.

نصیری اضافه کرد: پس از شروع طرح اعلام شد که ۷۰۰ هزار ظرفیت تزریق در سطح استان نیاز است و با رویکرد جدید در شهرداری تهران اعلام شد که نیمی از این ظرفیت را شهرداری بر عهده بگیرد. یعنی از ۳۰۰ هزار دُز در ۱۰ روز، ۳۰ هزار دُز در روز را تزریق کند. برای این منظور ۱۳ مرکز ثابت، ۳ مرکز خودرویی و ۱۰ واحد سیار (ون) تجهیز و اختصاص داده شد.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: از روز جمعه ۱۳۱ واکسیناتور به طور هم زمان از ۸ صبح تا ۸ شب جهت واکسیناسیون در حال خدمت رسانی هستند.

او در خصوص گروه‌های هدف برای واکسیناسیون عنوان کرد: در این طرح گروه‌های آسیب پذیر مانند معتادان داخل کمپ ها، خانواده کودکان کار، معتادان در پاتوق‌های شهر و اتباع بیگانه غیر مجاز واکسینه می‌شوند.

نصیری خبر داد: از آغاز واکسیناسیون تا روز گذشته در پایگاه‌های سیار (ون) بیش از ۲ هزار ۵۰۰ دُز واکسن برای گروه‌های آسیب پذیر تزریق شده است.

او ذکر کرد: براساس بانک اطلاعاتی، برنامه ما برای واکسیناسیون گروه‌های هدف در مرحله اول بالغ بر ۱۲ هزار نفر است و در مرحله دوم واکسیناسیون ایثارگران، جانبازان، معلولین و سالمندانی که امکان خروج از منزل را ندارند، آغاز خواهد شد.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ۷۲ پایگاه واکسیناسیون وجود دارد که شهرداری پس از تامین مکان ۴۶ پایگاه را در اختیار دانشگاه تهران، شهید بهشتی، مرکز اورژانس و بسیج و سپاه قرار داده است. در مابقی پایگاه‌ها نیز به تناسب تجهیزاتی ارائه شده است.

او اضافه کرد: در مجموع این ۷۲ پایگاه تا روز جمعه حدود ۲ میلیون دُز واکسن توسط ارگان‌های مختلف تزریق شده است.

نصیری از طرح‌های پیش رو خبر داد و گفت: یکی از طرح‌هایی که درحال بررسی است راه اندازی واحد‌های سیار مانند اتوبوس است تا به محلات پرجمعیت مراجعه شده و واکسن عرضه شود تا افرادی که به هر دلیل برای واکسیناسیون امکان رفت و آمد به محلات دیگر را ندارند به راحتی واکسینه شوند. اولویت ستاد نیز مناطق جنوب شهر است.

او بیان کرد: ۶ مرکز سیار به همراه واکسیناتور در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین مستقر شده و در حال تزریق واکسن هستند.

بیشتر بخوانید

واکسیناسیون جاماندگان اربعین طی مسیر راهپیمایی در پایتخت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاماندگان اربعین واکسیناسیون علی نصیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیدا شدن فرد گمشده در ارتفاعات شهر بار نیشابور پس از ۳۶ ساعته

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور گفت: در پی اعلام مرکز EOC استان خراسان رضوی مبنی بر مفقود شدن مردی ۴۵ ساله در ارتفاعات شهر بار، یک تیم از نجاتگران تخصصی امدادونجات کوهستان به‌موقعیت اعزام شدند.   اسماعیل شاه بیکی افزود: به دلیل وسعت منطقه، سه تیم از امدادگران خانه هلال شهر بار و تعدادی از اهالی محلی برای جستجو نیز به منطقه اعزام شدند.   به گفته او، به دلیل نامساعد بودن شرایط جوی، مه غلیظ و صعب‌العبور بودن مسیر، تیم‌های جستجو پس از حدود ۲۰ ساعت عملیات، موفق به نجات این شهروند شدند که به‌دلیل گم کردن مسیر و امکان نداشتن برقراری تماس، به یک دامداری پناه برده بود.    شاه بیکی اظهار داشت: به دلیل شرایط نامساعد جوی و نداشتن دید کافی، تیم‌های جستجو و نجات امکان بازگشت را نداشتند که شب را در ارتفاعات شهر بار سپری کردند و با روشن شدن هوا به منطقه امن بازگشتند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی حمایت از طرح «نور» در اهواز
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • پیدا شدن فرد گمشده در ارتفاعات شهر بار نیشابور پس از ۳۶ ساعته
  • ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • محور‌های دارای محدودیت تردد؛ جاده چالوس و آزادراه تهران شمال یک طرفه شد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی