Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@00:04:44 GMT

۲۶ مرکز جدید واکسیناسیون کووید ۱۹ در تهران

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۲۰۹۰

۲۶ مرکز جدید واکسیناسیون کووید ۱۹ در تهران

با حضور شهردار تهران و اعضای شورای شهر ۲۶ مرکز جدید واکسیناسیون کووید ۱۹ در تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش مشرق، آیین افتتاح و آغاز به کار ۲۶ مرکز واکسیناسیون کووید ۱۹ با حضور شهردار تهران و جمعی از اعضای شورای شهر تهران برگزار شد.

ببینید: فیلم/ تزریق واکسن توسط شهردار تهران

علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این مراسم با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت اربعین حسینی گفت: با شروع دوره جدید مدیریتی در شهر تهران و شهرداری تهران یکی از برنامه هایی که به صورت راهبرد در برنامه های شهردار تهران اعلام شد برداشتن بار کرونا در کلانشهر تهران از دوش دولت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه دستگاه ها و مراکز و سازمان های شهرداری پای کار آمدند و در دو هفته کار جهادی و شبانه روزی امروز به این نقطه رسیدیم. برنامه ها در ۱۴۰ محور تدوین شده است. رویکردها در این ۱۴۰ بند تدوین شده محله محوری و مشارکت مردمی در مدیریت کروناست. هر جا در این انقلاب از مردم استفاده شد پیروزی داشتیم. همبستگی میان همه دستگاه ها و اولویت پیشگیری بر درمان است.

نصیری گفت: امروز قصد داریم یک حرکت جدید را آغاز کنیم. حرکت جدید که امروز آغاز می شود فعلاً با واکسن آغاز شده است. پویشی از سه روز پیش شروع شده است که تا پایان تاریخ ۱۰ مهر بتوانیم در شهر و استان تهران هیچ فرد بالای ۱۸ سال نداشته باشیم که دز اول را دریافت کرده باشند.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ هزار دز در ۱۰ روز پیش بینی شده است و مسئولیت ایجاد ظرفیت تزریق ۳۰۰ هزار دُز واکسن در این پویش را شهرداری پایتخت بر عهده گرفت، گفت: ما این دفعه نه فقط با تامین مکان بلکه تامین همه امکانات از جمله نیروی انسانی را به عهده بگیریم. ۱۳ مرکز یا شهر واکسن ثابت شهری و سه مرکز خودرویی جدید و ۱۰ مرکز یا شهر افتتاح می شود.

وی افزود: ۱۰ ون تجهیز شده برای واکسیناسیون سیار پیش بینی شده است تا گروه های آسیب پذیر، معتادان متجهار، پاتوق های مصرف مواد مخدر و سالماندان فاقد توانایی مراجعه به مراکز واکسیناسیون، زیر پوشش این طرح قرار گیرند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان علیرضا زاکانی شهردار تهران شورای شهر تهران واکسیناسیون کرونا سلامت شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نخستین نشاء ارگانیک برنج، امروز در ایستگاه مرکز تحقیقات برنج نکا انجام شد. در این روش از هیچ گونه سم و نهاده‌های شیمیایی استفاده نمی‌شود.


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان مازندران در حاشیه این مراسم گفت: نشا ارگانیک در مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا نکا در سطح ۱۰ هکتار صبح امروز برای هفتمین سال متوالی انجام شد.


دکتر محمودی افزود: در راستای سیاست‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تولید محصول سالم و ارگانیک، طرح ملی تولید برنج ارگانیک از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و به فاصله حداقل ۱۰۰۰ متر از سایر مزارع شالیزاری در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندان، با کشت برنج طارم هاشمی اجرا شد.


وی خاطر نشان کرد: مهمترین وجه تمایز سیستم کشاورزی تولید برنج ارگانیک با سیستم شالیکاری مرسوم در نحوه مدیریت تغذیه و مدیریت کنترل عوامل خسارتزای زنده گیاهی است. کنترل عوامل بیماریزا با تولید نشا‌های سالم) روش‌های زراعی، ضدعفونی بذر و محلولپاشی خزانه با قارچ‌های کنترلگر زیستی و استفاده از عامل کنترلگر زیستی باکتریایی در زمین اصلی انجام شد.


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان مازندران افزود: برای کنترل آفات، مدیریت تلفیقی شامل شخم عمیق مزرعه بعد از برداشت محصول، حذف علف‌های هرز اطراف مزرعه، نشا به موقع در نیمه اردیبهشت، نصب تله فرمونی در طول دوره رشدی برنج، رهاسازی زنبور تریکوگراما و محلول پاشی با کنترلگر لازم است.

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • آغاز حراج گسترده سکه از دوشنبه در مرکز مبادله
  • آغاز حراج گسترده سکه از ۱۷ اردیبهشت در مرکز مبادله
  • آغاز حراج گسترده سکه از دوشنبه در مرکز مبادله+ شرایط