Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، با افزایش واردات واکسن، روند واکسیناسیون هموطنان نیز سرعت گرفته و برخی استان‌ها حتی تزریق واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال را شروع کرده اند. در چنین شرایطی، استان تهران به عنوان پرجمعیت‌ترین استان کشور، برنامه گسترده‌تری را برای سرعت بخشیدن به برنامه واکسیناسیون در پیش گرفته است که این برنامه از صبح سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این طرح ضربتی، قرار است ظرف مدت ۱۰ روز تا دو هفته، جمعیت واکسن نزده در استان تهران که گفته می‌شود ۷.۷ میلیون نفر هستند، واکسن دریافت کنند.

مصلی هم به مدار مراکز واکسیناسیون اضافه شد

در همین حال، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، مهم‌ترین راه پیشگیری از گسترش ویروس را واکسیناسیون و ایمنی جمعی دانست و گفت: راه اندازی مرکز واکسیناسیون مصلی تهران در شتاب بخشیدن به روند واکسیناسیون بسیار مؤثر خواهد بود، چرا که این مرکز پتانسیل ارائه خدمات ۲۴ ساعته را دارد تا سهم عمده‌ای از واکسیناسیون تهران را پشتیبانی کند.

وی از آغاز طرح واکسیناسیون افراد ۱۸ سال به بالا به زودی با گسترش مراکز شبانه روزی خبر داد و گفت: امیدواریم روند واکسیناسیون این افراد طی ۱۰ روز تا ۲ هفته به اتمام برسد.

راه اندازی بزرگ‌ترین سایت واکسیناسیون در تهران

سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های واکسیناسیون کرونا در استان تهران با همکاری بیمارستان امام خمینی (ره) آغاز به کارکرد.

خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گفت: مهدی کلینیک به لحاظ وسعت یکی از بزرگ‌ترین، آماده‌ترین و زیباترین مراکز واکسیناسیون در استان تهران است تا مردم بتوانند خدمات واکسیناسیون را به خوبی دریافت کنند.

وی افزود: برای بزرگ‌ترین پروژه بیمارستانی کشور شروع بسیار خوبی بود تا نخستین خدمت را در راه پیشگیری از بروز بیماری کرونا ارائه کند و آرزوی همه ما این است که مردم بیمار نشوند و در صورت ابتلاء در بهترین مراکز مانند همین مرکز به آنها خدمات ارائه شود و امیدوارم سرعت واکسیناسیون با افتتاح این مراکز افزایش پیدا کند تا از بروز پیک ششم جلوگیری شود.

سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک یکی از سریع‌ترین سایت‌هایی است که با سرعت بالا راه‌اندازی شد و بیش از ۳ هزار تزریق واکسیناسیون در هر شیفت کاری در این مرکز انجام می‌شود.

۱۲ درصد افراد بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزده اند

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با عنوان این مطلب که ۱۲ درصد از گروه‌های سنی بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزده‌اند، گفت: این مسئله می‌تواند خطرناک باشد. زیرا، این افراد جزو گروه‌های پرخطر هستند و باید واکسن بزنند.

وی با اعلام این موضوع که بیش از ۲۱٠ مرکز تجمیعی و غیر تجمیعی در تهران راه اندازی شده و به صورت دو شیفت و سه شیفت در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند، افزود: برای تسریع فرایند واکسیناسیون تهران باید در روزهای آتی حداقل ۹۵ مرکز واکسیناسیون دیگر را راه اندازی کنیم.

کد خبر 5309743

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون واکسن واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا واکسن کووید 19 سرطان آلزایمر شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران زوال عقل اورژانس کمبود پزشک استان تهران راه اندازی بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۱۰ هزار راس دام در بافق
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد